Partners

Agneta Setterwall
Agneta har många års erfarenhet från SEB koncernen inom olika områden och på flera ledande befattningar. Hon har lång och
gedigen erfarenhet av att motivera
människor och utveckla affärer. Talar
engelska och franska. Agneta har under de senaste 10 åren utbildat och tränat chefer, medarbetare och grupper. Tränar gärna på fritiden med gympa, spinning eller skidor.

Tel: +46-70-218 87 45
Epost: agneta.setterwall@marketcap.se
LinkedIn:

Johan Setterwall          
Johan har 15 års erfarenhet från olika
ledarbefattningar inom försäljning och marknadsföring på t ex Sony och Polaroid. Johan som varit föreläsare på IHM Business School, genomför utbildning på engelska och franska och har ett gediget intresse för olika sporter, främst längdåkning på skidor och segling.

Tel: +46-70 728 66 20
Epost: johan.setterwall@marketcap.se

LinkedIn

Lars Strinnholm            
Lars har lång erfarenhet som Senior
Executive. Han har arbetat som Europachef för några av de mest framgångsrika företagen inom högteknologiindustrin. De senaste 10 åren har han tränat ledare i ledarskap samt varit aktiv i ett 20-tal styrelser.

 

Eva Öhrn                        
Eva har lång erfarenhet som ledare från ett flertal branscher. Hennes erfarenhet inom pedagogik är viktig för att skapa en varaktig förändring. Eva har under de senaste 12 åren utbildat och tränat fler än 1000 ledare i många olika branscher.

Tel: +46-70-853 02 13
Epost: eva.ohrn@marketcap.se
LinkedIn

 

Konsulter och grundare av Market Cap Group